BAKTAD

Top Menu

  • BAKLAVA VE TATLI ÇEŞİTLERİ
  • BAKLAVANIN TARİHİ
  • DERGİ ARŞİVİ

Main Menu

  • ANASAYFA
  • HAKKIMIZDA
  • AMACIMIZ
  • DERNEK TÜZÜĞÜ
  • YÖNETİM
    • YÖNETİM KURULU
    • DENETLEME KURULU
  • ÜYELERİMİZ
  • HABER ARŞİVİ
  • İLETİŞİM
    • İLETİŞİM BİLGİLERİ
    • İLETİŞİM FORMU
  • BAKLAVA VE TATLI ÇEŞİTLERİ
  • BAKLAVANIN TARİHİ
  • DERGİ ARŞİVİ

logo

BAKTAD

  • ANASAYFA
  • HAKKIMIZDA
  • AMACIMIZ
  • DERNEK TÜZÜĞÜ
  • YÖNETİM
    • YÖNETİM KURULU
    • DENETLEME KURULU
  • ÜYELERİMİZ
  • HABER ARŞİVİ
  • İLETİŞİM
    • İLETİŞİM BİLGİLERİ
    • İLETİŞİM FORMU
BAKTADSektördenÜyelerden
ANASAYFA›BAKTAD›Covid-19’a karşı “Kış Baklavası”

Covid-19’a karşı “Kış Baklavası”

BAKTAD
6 Şubat 2021
25
0
PAYLAŞ:

Bugüne kadar baklavayı cevizli, fıstıklı ya da fındıklı yediniz. Ancak baklavanın bir çeşidi daha çıktı o da zencefilli, portakallı kış baklavası. CNN TÜRK Muhabiri Sema Akbulut, değişik içeriğinin yanı sıra sağlıklı olduğu belirtilen bu kış baklavasını Nadir Güllü’den dinledi.

Tarçın, karanfil, zencefil, portakal… Tüm bunlar geleneksel tatlımız baklavada bir araya geldi. Ortaya farklı bir lezzet çıktı.

İsmi kış baklavası. Tarçından tutun da zencefil ve portakala kadar içerisi vitamin deposu.

 

Kaynak: CNN Türk

ÖNCEKİ HABER

Baklava ve tatlı sektörünün online siparişlerinde talep ...

SONRAKİ HABER

Baklavada Hile Uyarısı

0
PAYLAŞIM
  • 0
  • +
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

BENZER HABERLER DİĞER HABERLER

  • Sektörden

    Baklava Her Yerde!

    29 Mart 2020
    BAKTAD
  • BAKTAD

    İslam Ekonomisinin Üç İlkesi

    24 Mart 2020
    BAKTAD
  • BAKTADBaşkandanÖne ÇıkanSektörden

    Tatlı üreticilerinden sağlık çalışanlarına baklavalı teşekkür

    31 Mart 2020
    BAKTAD
  • Üyelerden

    “Gaziantepli Baklavacı Mehmet Yıldırım” Başakşehir şubesi hizmete girdi

    1 Mart 2017
    BAKTAD
  • BAKTADSektörden

    Bilim Kurulu’ndan restoranlara ‘1 metre’ uyarısı

    19 Mart 2020
    BAKTAD
  • BAKTAD

    11. ALTIN OKLAVA YARIŞMASI’YLA İSTANBUL BAKLAVAYA DOYDU!

    18 Ocak 2020
    BAKTAD

  • Sektörden

    Büyük ustadan büyük şefe baklava tarifi

  • Sektörden

    BAKTAD, Alimentaria Barcelona’ya Katılacak

  • Sektörden

    Çiğ süt satışına düzenleme

BAŞKANDAN

  • BAKTADBaşkandan

    Vedat Milor’dan yeni anket: Sütlaç mı, baklava mı?

    BAKTAD
    21 Mart 2021

BAKTAD HABERLER

  • BAKTADBaşkandan

    Vedat Milor’dan yeni anket: Sütlaç mı, baklava mı?

  • BAKTAD

    Yönetim kurulu başkanımız sayın Mehmet Yıldırım İBB’nin oluşturduğu İstanbul Sanayi Platformu’nun toplantısına katıldı

  • BAKTADSektörden

    Kısıtlama günlerinin en çok tercih edilen tatlısı baklava oldu

  • BAKTADBaşkandanÖne ÇıkanSektörden

    BAKTAD Genel Başkanı Mehmet Yıldırım: Destekler yeterli değil

TATLI HAYAT E-DERGİ

Tatlı Hayat Dergi Sayı: 40

SON YAZILAR

  • BAKTADBaşkandan

    Vedat Milor’dan yeni anket: Sütlaç mı, baklava mı?

    BAKTAD
    21 Mart 2021
  • BAKTAD

    Yönetim kurulu başkanımız sayın Mehmet Yıldırım İBB’nin oluşturduğu İstanbul Sanayi Platformu’nun toplantısına katıldı

    BAKTAD
    25 Şubat 2021
  • BAKTADSektörden

    Kısıtlama günlerinin en çok tercih edilen tatlısı baklava oldu

    BAKTAD
    24 Şubat 2021
  • BAKTADBaşkandanÖne ÇıkanSektörden

    BAKTAD Genel Başkanı Mehmet Yıldırım: Destekler yeterli değil

    BAKTAD
    23 Şubat 2021
  • BAKTADSektördenÜyelerden

    Baklavada Hile Uyarısı

    BAKTAD
    16 Şubat 2021
  • BAKTADSektördenÜyelerden

    Covid-19’a karşı “Kış Baklavası”

    BAKTAD
    6 Şubat 2021
  • BAKTADSektörden

    Baklava ve tatlı sektörünün online siparişlerinde talep patlaması

    BAKTAD
    31 Aralık 2020
  • BAKTADSektördenÜyelerden

    Gaziantep’te vegan baklava üretildi!

    BAKTAD
    8 Aralık 2020
baktad-logo

Türkiye’nin en ünlü baklava markaları tarafından oluşturulan ve sektörün geleceğiyle ilgili önemli projeler hazırlayan Baklava ve Tatlı Üreticileri Derneği 2001 yılında kurulmuştur. BAKTAD Türk mutfağının geleneksel tatlılarını ve özellikle sofraların padişahı olarak bilinen baklavayı endüstriyel bağlamda üreten üreticilerin bir çatı altında toplandığı bir kurumdur. Bugün sektörün önde gelen baklava ve tatlı üreticilerinin içerisinde bulunduğu 100’e yakın üyesiyle sektörün geleceğine ışık tutmaya devam ediyoruz.

  • BAKTADBaşkandan

    Vedat Milor’dan yeni anket: Sütlaç mı, baklava mı?

  • BAKTAD

    Yönetim kurulu başkanımız sayın Mehmet Yıldırım İBB’nin oluşturduğu İstanbul Sanayi Platformu’nun toplantısına katıldı

  • BAKTADSektörden

    Kısıtlama günlerinin en çok tercih edilen tatlısı baklava oldu

İLETİŞİM BİLGİLERİ

BAKTAD

BAKLAVA VE TATLI ÜRETİCİLERİ DERNEĞİ
İ.O.S.B. Atatürk Bulvarı No: 74/E İkitelli Başakşehir / İstanbul

0212 687 23 07

info@baktad.org.tr
  • BAKLAVA VE TATLI ÇEŞİTLERİ
  • BAKLAVA VE TATLI ÇEŞİTLERİ
  • BAKLAVANIN TARİHİ
  • BAKLAVANIN TARİHİ
  • DERGİ ARŞİVİ
  • DERGİ ARŞİVİ